"Stilzitten is geen optie, laten we in actie komen!"

Hi!
Ik ben Mariska

In 2017 werd mijn zoontje Beau geboren, natuurlijk een prachtig kindje waar ik vanaf minuut één zielsveel van hou! Zijn eerste maanden waren pittig qua gezondheid, een hoop medisch gedoe. Tot hij met 10 maanden doodziek werd, een bacteriële hersenvliesontsteking. Spanning, angst, komt dit goed? Natuurlijk lag hij niet alleen in het AMC, elke kamer was gevuld met kindjes en hun ouders. Allemaal met een verhaal.

Alleen hoe gaan deze kindjes straks verder? Hoe geven ze dit een plekje? Hoe gaan ze om met de spanning van al die onderzoeken? Ik had altijd al een sterke interesse in psychologie en kinderen, dit kwam nu samen. Op dat moment besloot ik het roer om te gooien, ik wilde mij volledig gaan inzetten voor kinderen en hun ouders. Deze gebeurtenis is dan ook het startschot van mijn praktijk geweest.

Hoe het begon

Mariska Brouwer Coaching
Als persoon, maar ook als kindercoach ben ik duidelijk en recht door zee. Binnen een minuut breken we het ijs en kunnen we aan de slag. Naar wat ik begrijp van anderen straal ik rust uit, maar zit er veel energie achter. En dat klopt. Op de bank zitten wachten tot de dag voorbij is, nee, dat is niet aan mij besteed. Als ik iets wil bereiken, dan ga ik daar 100% voor. Niks staat dan dat doel in de weg.

Ik ben iemand die doet wat ze zegt en zegt wat ze doet. Open en transparant, uiteraard integer, graag behulpzaam en naast een doortrapper ook gewoon een lieve mama en coach. 

Wat meer achtergrond

Wat mij betreft is stilzitten geen optie. Als jij wilt dat je kind weer vrolijk thuis komt, niet met het angstzweet naar school gaat, maar geniet van de tijd met vrienden of vriendinnen en dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over de ontwikkeling en toekomst dromen, dan is beweging nodig. Letterlijk actie.

Weg van de onrust, angsten en spanningen, je hebt zelf invloed op je toekomst en die toekomst, daar bouw je nu aan. Daar moet je voor gaan, altijd!

Hoe ik denk over verandering

Als je helemaal tot hier bent gekomen, dan is het tijd voor wat leuke weetjes:

• Ik ga het liefst zo vaak mogelijk skiën, maar wel in de Franse Alpen;
• Ik heb honderd jaar paardgereden, maar heb nu simpelweg geen tijd meer;
• Ik ben altijd in voor een schaal sushi, pizza of een 3-sterren Mac maaltijd;
• Ik heb op mijn 19e als vrijwilliger in een weeshuis in Zuid-Afrika gewerkt;
• Ik zou dolgraag op een boerderij willen wonen, maar heb nog even geduld;
• Ik ga een keer uit een vliegtuig springen, het ultieme gevoel van vrijheid;
• In alles wat ik doe ga ik door tot ik er bijna bij neerval, maar stop altijd op tijd;
• En het aller gelukkigst ben ik op reis met mijn zoon, samen de wereld ontdekken!

Een paar leuke weetjes

Inspiratie

Tips of inspiratie op doen? Neem een kijkje bij de blogs. Benieuwd naar een kijkje achter de schermen, nog meer tips of mijn leven als mama? Volg mij vooral op instagram, daar deel ik dagelijks inspiratie en neem ik je graag mee. Twijfel je nog om samen aan de gang te gaan? Plan een gratis sessie, stel al je vragen en leer mij beter kennen. 

Mijn praktijk is gevestigd in Weesp en ik ben voornamelijk actief in de regio Amsterdam en Gooi & Vechtstreek. In principe kom ik bij jullie aan huis, zodat jullie kind in de veilige omgeving blijft. Belangrijk is wel dat er tijdens de sessies een rustig plekje beschikbaar is. 

Bij oudercoaching zijn we minder regio gebonden, dit kan online, zelfs als je aan de andere kant van de wereld zit. Mocht je nog twijfelen, plan dan snel een gratis sessie. 

De praktijk is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 82829829 en aangesloten bij Adiona, de Beroepsorganisatie voor Kindercoaches onder nummer 2064.

Plan een gratis sessie

Tot slot: praktische informatie