✓ Het gaat niet lekker met je kind en wat vooral opvalt is veel boosheid, slaapproblemen of somberheid.

✓ Een kind dat overal tegenop ziet, angstig is en het liefst nieuwe en onbekende situaties vermijdt. 

✓ Een kind dat niet naar school wil, elke dag is gedoe.

✓Een kind dat de lat voor zichzelf torenhoog legt en last heeft van faalangst klachten.

✓ Een kind dat met zichzelf in de knoop zit... Er zit iets in dat koppie, maar wat? Je maakt je zorgen..

Herken je dit?

Kinderen moeten plezier maken, genieten en zich kunnen ontwikkelen. Onzekerheid, spanning en boosheid hoeven dit niet in de weg te staan. Ik gun ieder kind een heerlijke kindertijd en vooral een prachtige toekomst!

Kinderen spiegelen alles, dus we gaan met zijn allen aan de slag. Samen werken we in dit traject aan een specifiek doel, zodat jij begrijpt waar bepaald gedrag van je kind vandaan komt, je hem/haar hierbij kan begeleiden, jullie kind weer opbloeit, school weer leuk is en je kind een boost in het zelfvertrouwen krijgt!

Kindercoaching

meer kindercoaching

Als ouders wordt je geacht alles te weten. Alleen wat als je het even niet meer weet? Hoe kun je nou op de beste manier je kind begeleiden, wat doe je als er weer ruzie in huis in, hoe ga je om met bepaalde emoties van je kind en vooral, hoe begrijp je je kind nou écht goed? Oudercoaching is voor jou, als je dit herkent.

Oudercoaching

meer oudercoaching

Beschrijf hier je derde product of dienst, bv. creative retreats die je aanbiedt. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse porta dignissim turpis, eget ornare lectus maximus at. 

pakket 3

Simone (dochter van 10)

In een paar weken tijd heeft onze dochter grote stappen gemaakt. Ze is veel zekerder, slaapt beter en haar schoolresultaten gaan weer omhoog. We raden iedereen dit traject aan!

Saskia (dochter van 8)

We zien veel verschil met een paar weken geleden. Toen was een dictee maken echt drama! Onze dochter vindt het nog wel spannend, maar ze kan zich nu gewoon concentreren, de angst is weg. 

Rita (dochter van 5)

Onze dochter maakte steeds ruzie met haar broertje, ze was bozig en ik begreep haar niet goed. Na het traject met Mariska begrepen we haar veel beter. Nu kunnen we haar weer goed helpen. 

Robert (zoons van 2 en 5)

Wij kijken met een goed gevoel terug op de samenwerking met Mariska. Goed luisteren en observeren resulteerde in concrete plannen en handvatten waar we tot op de dag van vandaag profijt van hebben.

Mijn naam is Mariska Brouwer, ik ben mama van een bijna vijfjarige zoon, Beau. Als persoon, maar ook als gediplomeerd en geregistreerd kind- en oudercoach ben ik duidelijk en recht door zee. Vanuit rust, maar met een hoge dosis energie gaan we samen aan de slag. Ik ben iemand die doet wat ze zegt en zegt wat ze doet. Duidelijk, transparant, loyaal en met veel liefde voor de kinderen en dit vak! 

Laten we kennismaken!

Gratis 

Merk jij bij je kind onzekerheid, is er angst om fouten te maken of wordt er veel gepiekerd? Is je kind erg snel boos of juist somber? Bekijk snel deze pagina met gratis e-book, podcast, masterclass en de mogelijkheid voor een gratis sessie.

 Klaar om samen aan de slag te gaan?